hzlssmoom Oblomov sabah dereotlu labneli omlet yedi , öğlen tavuk sulu şehriye çorbası ayran içti , akşama kereviz çorbası , yatarken de balkabakli bı tatlı yaparım
HazelK Oblomov sabah haşlanmış yumurta, oğlen bal kapak çorbasi, Atıştırmalık elma ve mango verdim (yarısı kaldı) akşamada merimek çorbasi birazcikta biber dolmasi blenderdan geçircem tuz ve salca koymadan ayırcam 🥰
Oblomov Ozge_AyazEfee ya hiç vermedim kuru fasulye gaz yapar diye cesaret edemiyroum halbuki başlamak lazım dimi😇
Ozge_AyazEfee Oblomov Oğlum şu an 3 yaşında ama ilk ne zaman verdiğimi hatırlamıyorum 🙈1 yaşa doğru ideal olabilir 😊
Oblomov Monaroka ıspanak ve makarna dün yedirdim ıspanaktan en fazla 3 kaşık yemiştir bazen çok güzel yiyor bazen sanki zehir gibi davraniyor🙄
Oblomov Masal_m köfte uyumadan önce yedirdim bazen kabız olduğu için çok pilav vermemeye çalışıyorum yoğurtlu falan yedirsem bi denesem🙄 teşekkür ederim 😘
Oblomov hzlssmoom günde 2 çeşit çorba mi veriyorsunuz kaç aylık bebeğiniz ben bi çorba bi kati bide kahvaltı şeklinde ilerlemeye calisiyorum😇
Masal_m Oblomov rica ederim 😊 bulgur pilavı da yapabilirsiniz sebzeli yada hafif tereyağlı kuskus 😊 kızım çok severek yer yoğurtla. Şuan mesela armutdan komposto yapabilirsiniz kabızlık problemine de iyi gelebilir.
hzlssmoom Oblomov 11 aylık sabah kahvaltısı ya yumurta haşlaması ya omlet ya menemen olur muz ve avokado ile birlikte. Çorba hergun farklı yapmaya çalışırım dünden şehriye çorbası vardı az bişey kalmıştı dökmeye kıyamadım öğlen icirdim akşama kereviz çorbası yaptım ama genelde öğlen çorba icer akşama sebze yemeği yada yoğurtlu şehriye tarzı şeyler yer canım 😊
Pakiz06 Günde kaç öğün yediriyorsunuz? Ben sabah kahvaltısı 9-10 arası öğle 3 gibi meyve veya atıştırma 4 gibi çorba veya sıcak yemek, yatacagı zaman meyveli yoğurt 1,5 yaş
Oblomov Pakiz06 ben sabah kahvaltı 8 9 arası öğlen bi çorba içiyorum saat 2 gibi mama içirip yatırıyorum uyandığında bi kati yemek veriyorum yatarken de mama içirip yatıyorum. Az yediği için sürekli eline bisey veriyorum. Diş döneminde ağzını boş bırakmamaya çalışıyorum. Çünkü corbadan 2 kaşık yer kaçar kahvaltı 2 kaşık öyle 😇9 ay 20 gunluguz
Oblomov Masal_m ay ne iyi söylediniz hiç aklıma gelmiyor böyle şeyler hep başa sarıyorum komposto çok iyi oldu Allah razı olsun 😇 yoğurdu çok sevdiremedim ama sevecek inşallah
Oblomov HazelK 2 öğün farklı çorba mi veriyorsunuz kaç aylık bebeğiniz. Şu ek gıda beni maf etti doymuyor diye sürekli bisey hazırlayıp yedirmek istiyorum😂😂
HazelK Oblomov bugün öyle denk geldi dün bitirmemişti çorbasini yoksa bugün sebze haşlayıp verirdim😊😊 çorbasina ben ekmek banip veriyorum çorbalari çok sever bebeğim☺️ Bende hazirlarim bazilarini yer bazilarini yemez şuan akışına biraktim çünkü diş dönemindeyiz 10 aylık 10 günlük