Vanela06 Mrb hanımlar havalar düzeldi biraz bebişleri dışarı çıkaran var mı neler yapıyorsunuz salgın dönemi ama güneşli hava olunca çıkmak istiyoruz
GoGirl Vanela06 ben dun cikardim bebek arabasina koydum yarim saat yürüduk azcik insan gorsun uzaktan diye
Nik_mik_yok Vanela06 güzel havalarda hergun çıkarıp, bebek arabası ile dolaştiriyorum. Bugün çıkarmam ama banyo yaptırdım. Önümüzdeki günler de hep hava iyi gözüküyor, cikariz tabiki, açık hava iyidir 😍
Misterious Kalaablik olmayan yerlerde temiz havada koşturuyor kızım yapılacak fazlaca bı şey yok gibi şu an icin
Mugeela44 Kalabalık ortamlara girmedikçe bence çıkarmalısın ya hem ona iyi gelir hemde sana☺️ Benim kızım daha 5 aylık büyüse de bizde çıksak güzel havalar da 🌺
Ef24 Oğlum 3 ay 26 günlük bebek arabasına koyup ara sokaklarda yürüyüş yapıyoruz yarım saat.çok soğuktu havalar 3-4 haftadır çıkamadık ama bugün çok güzel uyansın çıkarmayı düşünüyorum iki araba sesi iki kuş sesi ve temiz hava eminim ki bebişlere bile iyi gelir 🌺
GoGirl Vanela06 bizde oyleyiz genelde valla bu hafta ii olunca dun cikardim parklar asiri kalabalik disarida kalabalik insan cekiniyor