Cmr2012 Merhaba sevgili anneler ben polikistik over hastasıyım ve tüp bebek yöntemi ile hamile kalıp bebeğimi sağlıklıca kucağıma aldım ama şuan benim kanser olma riskim var Salı günü tahliller yapılacak çok korkuyorum zor kavuştuğum yavrumdan ayrılmaktan.. endometrium çok kalınlaşmış ve kistler oluşmuş rahmin içerisinde dün parça alınıp patolojiye gönderildi Salı günüde kanda kanser taraması ve mamografi çekilecek sonuçlarım inşallah temiz çıkar.. çok endişeliyim sizlerden dua istiyorum bebeğim daha 4 ay 9 günlük kötüyü düşünmek istemiyorum rabbim bana ve benim gibi olan tüm hastalara dua bekleyen herkese şifa versin inşallah 🤲🏻
Lokma Cmr2012 Allah yardımcın olsun canım. İnşallah temiz çıkar tüm sonuçların. İsmini soylermisin senin için dua edeceğim
Ygz Cmr2012 rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah öyle birsey yoktur🙏🏻Rabbim sizi evladınıza bağışlasın
renkliruya Allah yardımcınız olsun.. İnşallah herşey temiz çıkacak.. İyi düşünün iyi olsun.. Yavrunızla güzel uzun bir ömrünüz olsun..
Eliftgl Rabbim sana şifalar versin. Yavrunu sana, seni yavruna bagislasin kardeşim🙏🏻 Saglik, sıhhat versin ikinize de insallah🤲🏻🌸
Cmr2012 Eliftgl amin inşallah allah razı olsun rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah 🙏🏻
Papatyal Cmr2012 Rabbim yardimcin olsun insallah. Sonuçların temiz cikar insallah uzulme sakın. Allah evladının basindan seni ve babasini eksik etmesin saglikli bi sekilde bebeginizi buyutun inşallah. Hastanelere düşmek dua beklemek nedir cok bilirim 😐
Birbilen Cmr2012 Allahım iyilikler versin yavrunuzla hayırlı sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inşallah sonuç tertemiz çıkar 🙏 bizide haberdar edin 🌹