royalasaqueen Kızlar 76 kiloydum su orucuna hazırlıksız bodoslama başladım. 1. günüm çok rahattı 2. gün aşırı zorlandım. Duş alırken farlettim ki göğüsümün tamamı kızarmış ve kabarmış lekelenmeler var. Anlam veremedim. 3. gün sabahı daha da arttı ne yapmalıyım?
03032014 royalasaqueen herkes saglıksız demış ama ben belegeselini izleyıp biraz araştırmıştım vucud ıcın cok sağlıklı bir diyet ama dayanılması cok zor tabii
Mom9 royalasaqueen Allah korusun su zehirlenmesi yaşayabilirsin. Böbrekte kanama yapabilir. 3 ana öğün 3 ara öğün lü normal diyetleri deneyin. Hem aç kalmazsınız hem de sağlıklı kalıcı kilo verirsiniz
_ADA_ royalasaqueen kendinizi biraz alıştırıp deneseydiniz. Normal yeme düzeninizi birden kesmeniz sizi halsiz ve yorgun hissettirir. Su orucu çevremde deneyen var genelde 4. Günü bırakıyorlar. Onun yerine aralıklı oruç deneseniz 16/8 hem zorlanmazsınız hem de rahat bir plan oluşturursunuz hem de güzel kilolar verirsiniz.
Zuzuuu royalasaqueen Su orucu birden olmaz ilk 24 saat ile ara ara alıştırma şeklinde başlanır bu şekilde vücut alışır sonra 3 gün sonra 40 bu şekilde tutanlar vardır