Elif2309 Bna lastık iz yapmayan bebek bezi önerebılırmısınız sleppy natural3+ kullanılıyoruz 4 bucuk aylık oğlum lastık izinden derin kızarıklar oluşuyo kıyamam kuzuma belki rahatsız edıyorduk sırf bu yüzden sık değiştırmek zorunda kalıyorum
Epifenomen-gkc Elif2309 aynı dertten muzdariptim Molfix ve molfix pure kullandım o da aynısının ysptı sleepy bio naturel denedim yapmadı. Bez tamamen şans işi
Agustosbocegi Elif2309 iz yapmayan var mı ya molfixi denedim sleppy bebeland evy baby soffia .. hepsi de iz yapıyo şimdi de prima aktif bebek bezi kullanıyorum oda iz yapıyo ama kızarık bi şekilde değil ten renginde 😭🙈🙈
Tubaenes Elif2309 benimde denemediğim kalmadı iz yapıyor ama bir paket dalinin bezi varmış ondan denedim iz yapmadı çok kaliteli biseye benzemiyor ama sonuçta iz yapamadi ve ayrıca çokta uzun sırtı falan iyice kapatıyor taşma sorunuda yok devam etmeyi düşünüyorum
Sevdamiray Bence en iyi bez prima premium care kızımın pişik sorunu vs cildi hassas bir çocuk bu bezi kullanalı çok rahat ettik biraz pahalı ama bence değiyor 1.30 krş tanesi
Sevdamiray Elif2309 canım bence bu bezde o sorunu yaşamazsın birde bebeğin çok kilolu sanırım fazla sıkma bandını
Adeviyee Elif2309 ben de sleepy kullanıyorum 3 alıyordum 3+ aldım bence hiç bir farkı yok keşke dört alsaymıtşım dedim sleepyden memnunsan bir büyüğünü alıp dene istersen
SinemAlaz Elif2309 aynı bahsettiğiniz sorunlardan dolayı ben prima aktif bebeğe geldim bu bezin kesimi daha geniş. Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum 7 aylık oğlum 5 numarası bir aydık küçük geliyor ben de geçen hafta prima aldım tavsiye ederim