Mom19 MasalsMommy Haha oda iyiymiş ya ben olmuyor bı baalayabilsem gerisi gelicekte geçen tartimida kırdım tartilamiyorum şuan aşırı mutsuzum 😬
MasalsMommy Mom19 Ben de aynısını diyordum, o gazla başladım iki hafta çok güzel gitti. Bu hafta fosss ama 😂 Asla devam edemiyorum, eve bi misafir geldi gitti benim Şirazem kaydı 🥺
MasalsMommy beratcan3446 Yani etkenler de önemli tabii ki ama büyük konuşmak gibi de olmasın da benim kabul edebileceğim bir şey değil aldatılmak🤷🏼♀️ Midem almaz sanırım o adamla bir daha aynı evde yaşayıp, aynı havayı solumayı🤷🏼♀️
beratcan3446 MasalsMommy ilk zamanlar bende öyşeydim de çok seviyordum bi süre vaz geçtim aileme sıgındım alladı pulladı hepimizi ikna etti özürler diledi neyse inandım ve çocuklarımda eşimdeydi fayanamadım geldim mahkeme açıkken hala konuşuyorsu aradaı kızını kocasını buldum kızına anlatfım o zaman bu zamna kimse kimseyi tanımıyor🤣
beratcan3446 Mom19 estağfurullah bana kızoyorsunuz cvb vermiyorsun diye de bana da cevap vern arada dert anlatoyoz şurda 🤣
Mom19 MasalsMommy Misafire hiç gerek yok kendi başıma yetiyorum ben ya bugün Instagramda resmini gördüm allah cezamı verecek için gitti o halime zayıflamam lazım bı başlasam ben kolay kolay bırakmam 😂 Bugüne kadar toplasan al ver alver 200 kilo vermişimdie garanti .Nedir bu çilem
MasalsMommy Mom19 Ben lise zamanı bi aldım, asla veremiyorum😂 En uzun spor serüvenim iki ay😂 Ya misafir de ne misafir, anlatamam. Değil benim herkesin dengesini bozdular😂
beratcan3446 MasalsMommy amin canım rabbim kimseye yaşatmasın alkol şiddet aldatöa ama yine ben şimdi de bişey oldu adama üzerime titriyo hastalandgö zaman nane kayntaıp getiriyo bi ilgi bi ilgi gerçekten maşeallah şuna bi sorun yok sevdigini hissediyorum yaptı zamanında yanlış