canım anneler 1 buçuk haftadır diyetteyim ve 2 kiloya yakın bir kaybımmmm oldu mekik leslie ile fakat bizim kaynanamla evimiz altlı üsrlü olacak kadar yakın 1 haftadır girmiyorsum evde spor leslie falan yapıp yediklerimi azaltıyordum bugün kaynanamlar geldi ve direk kapıdan girer girmez sen zayıflamışsın yüzünden belli dedi 🤐 bu ayrı bi kriz noktam oldu bunamı dikkat ettin o kadar hasetlilkle nasıl süzdün? 1 2 kilo daha gözle görülmez yani neyse cips alıp gelmişler yemiyom sen niye yemiyon diyettemisin dediler evet kocam öyle iatiyor ve aramızda sorun çıkyo kilolarım kocamdan çokda kıymetli degil veririm
zaten çok kilo iyi degil dedim ooooo bunu diyen senmisin sana zayıf olmak yakışmıyor kamburun çıkıyo tahta gibi kalıyon yav sananee sana neeeee kocam istiyo diyemedim neyse sinirden çok sinirden aşırı sinirden 1 1 buçuk avuç içi kadar yedim cips ama şimdi vicdan azabından ölüyorum şimdi berdigim iki kilo vücüduma yag olark gerimi girdi😭😭😭😭😭 bu arada 74.400 den 72 900 a düştüm boy 167 sinir krizi geçiriyorum ya artık hep laf sokacaklar