Zeyneptoprak OncedenGurme ıspanak kabizmi yapiyomus 2 lokma yedi kabız oldu ondan mı oldu acaba 6 aylık
Flashtv OncedenGurme benimki ıspanak yiyince hemen ee sinç yapıyor bünyesen bünyeye değişiyor demekki
antropologanne OncedenGurme Tadımdan itibaren (5 aylık) veriyorum, aksine ıspanak verdiğim gün çok rahat yapıyor.
OncedenGurme Kanginnn doktor bizi 4 aylıkken başlattı ek gıdaya. 5 ay 24 günlük bebeğim ve ıspanak çorbası yaptım ben de. Ama ne zaman yapsam kabız oluyor 🤦🏻♀️
Kanginnn Angars ıspanak pirinç bulgur bide et veya tavuk sarımsak soğan seytınysgı su koyuyorum kaynatıyorum blenderdan gecırıyorum her gün farklı farklı sebzesını mutlaka yer ams ben karıştırıyorum bütün sebzeleri siz yavaş yavaş arttırırsınız
OncedenGurme Angars ben havuç, patatesi biraz yumuşayana kadar pişiriyorum suda. Sonra ıspanak ekliyorum. Ispanakta pişince irmik ekliyorum. Sonra da tel süzgeçten geçirip zeytinyağı ekliyorum, limon sıkıyorum
OncedenGurme Zeyneptoprak bilmiyorum ki doktora danışacağım en sonunda 🙄 öğlen ıspanak yiyor mesela birkaç saat sonra afedersin o ıspanaklar topak şeklinde bezinde oluyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
OncedenGurme Minaisra bilemedim, çok sert yapıyor bebeğim. Acaba alerji olabilir mi diye düşündüm. Mukus, döküntü vs olmuyor
aynuruygar Ne çorbasını yemeğini verdim hiçbir sıkıntı olmadı bebekten bebeğe değişebilir yeşil sebzelerin kabızlık yapacağını düşünmüyorum bağışıklığı güçlendiriyor aksine
OncedenGurme Zeyneptoprak ya keşke fotoğraf atmak serbest olsa. Ispanakları bütün yeşil yaprak şeklinde avucunuzda sıkmış gibi avuç içi kadar topak halinde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️