antikoalababy Arkadaşlar merhaba 2 aylık bebeğim sırt üstü yattığı zamanlarda saçının arkası düğüm gibi olmuş açılması mümkün değil , taramıyorum da .annem düğüm olan yerleri kes diyor :( Ne yapmam gerekli bilgisi olan yada aynı şey basına gelen var mı .
Mervegem antikoalababy annen doğru söylüyor canım. Oglum cok saclı dogdu Bi süre sonra düğüm olmaya dökülmeye basladı. Düğüm olan yerleri kesiyodum ama en son bas edemedim 3 numara kestirdim. Yeni cıkan saclar Bi daha dökülmedi düğümde olmadı
Mert_efe antikoalababy bende kesiyordum 4 aylık oldu sıfıra vurduk sonra jiletle tertemiz yaptık yeni saçı geliyor😄
melis_duru antikoalababy kesin ama bir daha uzadıktan sonra her gün tarayın ki yine olmasın. Hani tay tüyü sanırım oluyor ya, onunla tarayın
antikoalababy Mervegem benim de kızım saçlı doğdu baya. Suanda dökülüyor zaten yavaş yavas ama ense kısmı hep düğüm düğüm :( yarın ilk iş keseyim o zaman :(
Mervegem antikoalababy bencede canım dökülünce daha zor afedersin kakasından cıkıyodu. Şimdi oğlum 16 aylık sırma gibi sacları topluyoruz. Saclı dogduysa hemen uzar
antikoalababy Mert_efe ben aslında bebek saçlarını hiç kesmeyi düşünmüyordum makas saçları sertleştiriyor diye o yumuşaklığı hep kalsın istedim . Ama maalesef kesmem gerekiyor :(
Mert_efe antikoalababy yumuşak cok bir birine dolanır makinayla kes 3 bıçaklı jiletlede temizle tertemiz olsun güzel temiz saçı gelsin
Mert_efe antikoalababy dediğim gibi kesin isterseniz yada tepede az kenarlar coksa kesmeye gerek yok yatağında döndükçe 6 aya kadar kendi dökülür benim kenarlar döküldü geri geldi tepesindekiler dökülmedi kestim🌝
Dorukefemm Mervegem bnm oğlum saçsız doğdu 5 aylığız saçlar daha yeni kendini belli etti diyebilirim traş konusunu cok duydum cesaret edemedim kestirsem daha hızlı uzarmı
Mervegem Dorukefemm arkadasının bebegi sarısındı sacsız dogdu olan 2 teli kesti simdi 2 yasına girecek anca mercimek kadar uzadı. Her bebek bir olmuyor canım ama saclı doganların daha cabuk uzuyo