Ebruli101 Mom39 Instagramdan hiç bişey almam iadesi olan sitelerden alıyorum modanisa ,modaselvim, Allday falan
AgentMom Mom39 alvina 3 al 2 öde vardı geçen baya bişey aldım. Geçen sezon ürünleri. Allday Modanisa LCWaikiki genelde aldığım
BeautifulMother1 Yesim48 orada bir etek takım var ama bir türlü alamıyorum iyi mi kötü müdür diye düşünüyorum
Mom39 Ebruli101 Bende bir iki sayfadan alışveriş yapmışımdır bazı sayfalarda çok güzel kıyafetlere denk geliyorum ama güvenemiyorum ürünleri nasıl oluyor modaselvim falan oralardan hiç alışveriş yapmadım daha önce
Mert_efe Mom39 evt yaptım ürün gayet kaliteliydi boydan elbise almıştım cok güzeldi aynı göründüğü gibi kalitesi kumaşı cok memun kaldık 2. Sipariş etti ablam da kendine
Yesim48 Mom39 bende kiyafetlerimin yarısı giza giyim diyebilirim cunki cok tercih ederim kumaşı falan bi harika
Annekus Mom39 modaselvimden ben alısveris yaptın canım güvenilir merak etme 😘sadece renk tonları bazen farklı oluyor ama bu her sitede olan bişey fotoğrafın ışığıyla oynuyorlar
Miniminnak22 Modasena dan bahsetmişti geçen burdan birisi Aldım ve gayet de beğendim Göründükleri gibi elbiseler
Efy Tofisa var çok uygun kıyafetleri çok kaliteli değil ama onun dışında Modanisa allday ve trendyoldan alıyorum İnstagramdan ne zaman bi kıyafet aldıysam hep sorun yaşadım ve iade olmaması dezavantaj
elifhanimm Mom39 kamilkeskin ,modaalabutik, ahel tasarım,fayabutik. Özellıkle çokk güzel farklı kazaklar kabanlar gömleklerr