Benim bebeğim 1 yaşında yaşanılanların hepsini yaşadım hamile kalmadan 1 sene önce başladı uykumda nefesim kesiliyordu sabaha kadar bağarıyodum evin içinde çaresiz uyuyamıyorum diye ağlıyodum hep . Ne kadar yaşayabilirim uyumadan diye hep ağlıyodum . Aklımda hep kötü şeyler sürekli sevdiklerimin ölçeği Bn duramam o ölürse bu ölürse diye düşüncelerim . Kalbimin hızlı çarpması nefes alamamam çok kötü çok .okdr çaresiz bi hastalık ki allahım kimseye yaşatmasın . Pskyatriye gttim dedim Bn deliryorum beynim çıldırıyo sanki sürekli aklımdan bşyler geçiyo engel olamıyorum . Bn deliriyomuyum ddim . Sakinleştirdi bni ilaç verdi iyi olucsksın ddi depresyon bu dedi . İlaçlarla Bn uykumu uyudum biraz daha az düşünmeye başladım . Sonra hamile kaldım ilaçlara devam ettim doğana kadar doğunca bıraktım ilk 3 ay hep ağladım 1saat uyku uyumadım istemiyorum çocuk bakamıcam Bn deliriyorum ddim sonra baktım bebeğimin bna ihtiyacı var Bnsiz durmuyo hiç . Yorgunluktan kendi kendime uyuyakalmaya başladım . Uğraşırken çocukla azaldı baya