Mehtapb Günüm geçti ama olmadım hala. Test yaptım evde negatif çıktı. İlk çocuğum da da tedavi olduğum için size sormak istedim. Başlığa düzensizlik yazdım ama hep 20-21 günde bir olurum
Ogretmennannee1 Mehtapb benimde 2 gün geçti ne kadar önce doğum yaptınız ? İlk adetimi geçen ay olmuştum ben daha da gelmedi
SeverusSnape Mehtapb doğumdan 10 ay sonra ilk reglimi oldum ve hala düzensizlik devam ediyor. 8 ay geçti ve hala gün atıyor. Mesela bu ay günümden 10 gün erken regl oldum ve 3 gün sürdü, taşınma stresine bağlıyorum.
defmommy Mehtapb bebeğim 4.5aylık bende sadece kırkımdan 10 gün sonra oldum 3 gün ve çok az sürdü bidaha da olmadım bi kaç ay önxe test yapmıştım negatif ti tekrar hamile değilimdir diye düşünüyorum neden adet olmuyorum ama merak ediyorum acıkcası
Mehtapb Ogretmennannee1 Ogretmennannee1 2018 de doğum yapmıştım evde akşam test yaptım negatif sabah yaptım sanki az da olsa bi ikinci çizgi var mı yoksa ben mi o şekilde görüyorum anlamıyorum
anl dogumdan 7 ay sonra ader oldum 3 ay duzenli devam etti simdi ise 2 aydir ader olamiyorum bende test yaptm négatif ama doktora gidecm normal mi bilmiyrm,korkmaya basladm
Ogretmennannee1 Mehtapb Allah Allah hamilelikte yok 🤷🏻♀️ çok ta olmuş doğum yapalı . Düzensizlik varmiydi. Doktora gidin adet söktürücü versin olmadı