BirFincanKahve Arkadaşlar malum sezeryan sonrası kilolar zor gidiyor tereyağlı türk kahvesi yağ yakıyormus diye duydum varmı içen deneyen arkadaşlar ? ☺️
SemraHakan BirFincanKahve denemedim ama apandist ameliyatindan sonra en az 9 kg verdim😅ise yariyor yani🤣gobek duruyor bende kaldi gitmiyor..leslie diye bisey var ona mi baslasak acabaa😏
Nesli1616 BirFincanKahve doğumdan 15 gün sonra vermeye başladım kilo 75 kiloyla girdim doğuma şimdi 50 kiloyum kızım çok hareketli okadar yememe rağmen veriyorum valla gel kızıma bikaçgün bak tığ gibi olursun valla 😂😂😂
Ssss BirFincanKahve tereyağlı değilde hindistan cevizi yağı katılan şekersiz türk kahvesi yağ yakımına faydalı
SemraHakan BirFincanKahve 1 kez denedim ve yapmadim ..spor yapıyorsun egitmenin yaptigi hareketleri tekrar ediyorsun..
BirFincanKahve Nesli1616 ahh keşke bende öyle olsam ama zaten hep balık etliydim yani kilo almaya meyilli vücut tipi 😀
Nesli1616 BirFincanKahve bende öyleydim canım 50 kilo olduğumu bilmem hiç su içsem yarıyodu şimdi alamıyorum hiç iliğimi kemiğimi kuruttu bu kız 😂😂