elfklhn 40 gunlik bebegim iki gundur kakasini yesil sari karisimi renkte yapiyor hem mama yiyor hemde beni emiyor muu neden boyle olmus olabilir ne yapmaliyim acaba benden mi geciyor üşütüyor muyum
defnesmoms elfklhn gazdan ve ayaklarınınüşüttüğü zaman oluyor bazı bebeklerde alerjidende olabiliyomuş benm kızımın gazı azalmaya başlayınca sarıya dönmeye başladı
Aytenesn elfklhn mukus ya da kan var mı bence ona bakın önce. Anne sütü alanlarda yeşile dönmesi normal formül süt kullandığınız için de olabilir. Yine de dr una sorun
Gokceperi elfklhn bnm oğlumda 2.5 aylık bi ara yeşil yaptı snra duzeldi doktor normal sorun yok demişti
PelinKaraca Demir ilacı kullanıyorsan veya antibiyotik ondan olabilir. Veya bebeğin soğuk algınlığı yaşıyor olabilir bi doktora danış bence.
elfklhn PelinKaraca bir skntisi oldugunu düşünmüyorum demir ilaci da kullanmiyoruz acaba mama mi kabiz yaptı
elfklhn PelinKaraca yani doğru diyorsunuz beni bu aralar fazla emmeye basladi ya benden kaynakli yada üşüttu sanirim kotu birsey olmasın da ilk bebek bilemiyorum daa 😦
defnesmoms elfklhn doktor normal diyor bnde sıkıntı yapmadım nerdeyse bi ay yesil kaka yaptı kızım sonra düzeldi ara ara yine yapıyor
Dzehra elfklhneger gaz huzursuzluğuda varsa ve huysuz bebekse alerjikte olabilir. Alerji uzmanı bir cpcuk doktoruna götürmeni tavsiye ederim
Durumommy Yediğiniz sebze yeşilse bile yeşil oluyor kaka fazla emip anne sütünü sindirmeden de kaka yaptığı için olabiliyor mukus kan ve bebekte huzursuzluk yoksa takmayın bende ilk zamanlar kaka takibi yapmaktan helak olmuştum geçmiş olsun