KupSekerAnnesi Kızlar mama sandalyesi öneriniz var mı. 6 aylık bebeğim. Ama uzun süre kullanılacak gibi rahat sağlam kullandığınız tavsiye edeceğiniz bir marka var mı
Nermin2155 KupSekerAnnesi Gamzelibebek_19 bende aynı model e bebekten almıştım çok memnunum çok kullanışlı tavsiye ederim
Zelisblt KupSekerAnnesi Bn e bebekten aldım şu mama yeri resimli hayvan desenli olan. Dur linkini atym sana, Bn çok memnunum
bsrbrn KupSekerAnnesi İkea kesinlikle. O yok yatan kalkan öyle özellikli böyle özellikliye emin ol gerek yok. İkea çok kullanışlı bence çocuk kalkamıyor içinde o da çok önemli dikiliyorlar bir süre sonra çünkü iç kısmı geniş olursa.
Gamzelibebek_19 Civil in kujju marka olanını kullanıyorum çok memnunum aktivite masasıda oluyor fiyatıda şuan indirimde 120 TL
Ceozip KupSekerAnnesi ikea antilop. Mama sandalyesi işlevini fazlasıyla yerine getiriyor. Öyle yatan vs. Sandalyelere karşıyım. Yatırarak yedirdikten sonra yerde de yatırır yediririm yani. Temizlik açısından da oldukça rahat.
Begum26 Mnkaslnn- çok memnumun oğlum 11 aylık hiç sorun yaşamadım kademeleri var yer kaplamıyor arkaya yatabiliyor tekerleği olduğu için kolaylıkla bir yere taşıyabiliyorsunuz