Buseyrt Anneler merhaba 2 aylık bebeğim emzik tutmuyor wee Baby’nin emziğini aldım istemedi. emzik markası tavsiye eder misiniz? kauçuk emzik kullanan var mı?
ikizminikler Buseyrt wee baby hiç uyumlu gelmedi benimkilere philips avent aldım verdiğim an tuttular ikiside bırakmıyor şimdi kesinlikle tavsiye ederim
Yenidennn Buseyrt philips avent deneyin bi isterseniz, arkadaşımın bebeği de almıyordu emzik ona da önerdim philips avent kullandı bebeğide aldı emziği.
Buseyrt Ziyangil tavsiyeler üzerine aldım ve başarılı oldu tutuyor 👍🏻😂 ama emziği emerken alt dudağı emzikten dışarı çıkıyor olması gereken bu mu acaba? Böyle mi oluyor sizde de
Nebihe Philips avent canım benim kızımda 2bucuk aylik doğduğundan belli onu kullaniyor digerlerini tutmadi
Efemm Buseyrt tutmaz artık canım bnce masrafa degmez surda bır ay sonra meme reddi yaşıcan genelde 2.5.3 aylık bebeklerin cogunda meme reddi oluyor verme hiç bende cok heveslendım dogdugu gunden bir kaç gün sonra vermiştim 1 ay tuttu ondan sonra bitti istemedi
Karamel20 Buseyrt yaaa benım almadıgım marka kalmadı, oda yetmedi bakkal emziklerini denedim 😁 yokkk mümkün degil emZik işi olmadı bizde, cok istedim ama nefret ediyor
Yagmur_arda_mom Buseyrt nuk damaklı aldık hemen tuttu. Oğlum da nuk tutmuştu bir tek. Şükür valla büyük kurtarıcım
bsr5 Chicco kullanıyorum kauçuk olanı çok seviyor oğlum. Çok marka denedim bi bunu tuttu. Tüy topluyor ama sadece uykuya geçerken emdiği için vermeden önce temizliyorum