Prenses-annesi1 Kızım 9 aylık oldu yüzüstü uyumak istiyor çeviriyor hep kendini gaz problemimiz olduğunda gündüzleri öyle uyurdu geceleri uyutmazdın burnunu kapatıcak diye şimdide korka korka uyuyorum bişey olur mu bu aylarda burnunu kapatmaz dimi?
melikeeomeer Prenses-annesi1 nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun bebeğim mesela çok hareketli şapka takıyorum uyurken kafası üşümesin diye bol biraz sıkmasın diye hareket ettikçe burnuna doğru iniyor ve basıyor çığlıyı rahatsız olunca 4 aylık vede şuan ❤️
Gamzesizgamze Prenses-annesi1 ben de çok korkup çekiniyordum ama öyle rahat ediyor demek ki kendimi sakinleştirdim biraz ☺️ 1 yaşında kızım 6 aydır öyle uyuyor gece uykusunda
Prenses-annesi1 melikeeomeer maşallah Allah bağışlasın 🙏🏻 çok rahat uyuyor bizimkide şuanda öyle uyuyor🙂
Emine_1245 Yok canım birşey olmaz. Oğlum beşinci ayından beri yüz üstü yatıyor. Şuan 9 buçuk aylık ve çoğunluk öyle uyur
Prenses-annesi1 Emine_1245 rahat uyuduğunu farkettim bende iyice küçükken burdaki postlarda okuyordum gece yatırmayın öyle yazıyolardı ama bu aylarda sorun olmuyor demekki
melikeeomeer Prenses-annesi1 ne güzel işte yerim onu ben bir bebeği rahat edemezsen asla uyutamazsınız seviyo demek ki
Prenses-annesi1 Gamzesizgamze bizimkide yeni başladı 9buçuktan beri uyuyor o şekilde bi sağa bir sola uyuyamadm bende birşey olır diye bi buraya yazayım dedim 🙂
Prenses-annesi1 Elactus evet 9 aylık olucaz 4 aya kadar gündüzleri hep yüz üstü yatıyordu gazdan solayı öyle yatırıyordum şimdi geceleri dönmeye başladı
BrcnBlgn Prenses-annesi1 Benim bebegim kolik dogdugu gun itibari ile suan 7aylik hep yuzustu asla srtustu yatamaz yatsada uyanir hemen toplasan 2kere uyumustr 7ayda ama reflu yastgnda yatar yuzustu
Urastaha Prenses-annesi1 benm oğlum 3 ayından beri yüzüstü yatıyor 8 bucuk aylık şuan daha 1 haftadır sırt üstü yatıyor yeni yeni nasıl rahatsa öyle yatırın bence 👏🏼👏🏼
EylulBoran Prenses-annesi1 bizimki şuan 6ay 28 günlük ve gece gündüz sürekli yüz üstü uyuyor. Merak etmeyin artık kendilerini çevirip burunlarını çok rahat açabiliyorlar
otose_san Prenses-annesi1 doğduğundan beri yüzüstü yatıyor küçük kızım son birkaç gündür sırtüstü yatmaya başladı, henüz 2 aylık. dönmeye başladıysa kendisini kurtarabilir o yüzden rahat olun, bi sorun yaşanmaz inşallah
Gamzesizgamze Prenses-annesi1 köşelerde yatmayı seviyorsa bebeğiniz, ona dikkat edin derim. Ben kızımı bir kere öyle gördüm ödüm koptu. Yüzünü kapatmıştı
Elactus Prenses-annesi1 bence bişey olmaz yeterki yatağı yumuşak olmasın düz ve gergin çarşaf olsun biz gece gündüz yüzüstü uyuyoruz
Hakaninannesi Prenses-annesi1 9 aylık olmuş annesi büyümüş artık💙allahın izniyle hiçbir şey olmaz istediği gibi döne döne uyusun