nurumskaya 71 günlük bebeğim var nasıl uyuta bilirim ayakta sallamaya alıştı beşiğinde uyumuyo koyduğum an uyanıyo sallasam da geri uyumuyo çok zorlanıyorum siz nasıl uyutuyosunuz ne öneriyosunuz
pamuksekerinannesii nurumskaya ayakta salliyorum rahatım böyle iyi kucakta gezmesinden 😅 3 aylik bizimki
Minikum nurumskaya 5 aylığız gündüzleri hala ayakta sallıyorum gece sallanmayı bir ay önce bıraktık yanına yatıyorum öyle uyuyoruz bazende emerek ama gündüz sallanmalarını bizde bırakamadık instagramda turkan acar isminde biri var kendi nasıl sallamayı bıraktığını storylerinde paylaşıyor bir bakın ama 2 buçuk aylık bebek için erken olabilir gaz problemi varsa heleki
nurumskaya pamuksekerinannesii ayaktan indirdiğim an uyanıyo ve inanın artık tuvalet e bile gidemiyorum korkuma saniye demeden uyanıyo süpürge sesi ve ayakta sallamak ile uyuyo ve hem beynim hemde vücuduö yoruluyo zor oluyo çok
nurumskaya Minikum gaz kabızlık hepsi ne ararsan var maşallah bizde gece gündüz uyumaz sallarım zar zor uyuturum ayağım uğuşur kıpırdanırım uyanır 😔
Gizay230320 3children1mom benim kızımda öyleydi doğduğundan beri herkes hayran kalırdı emzigini verirdim kendi kendine uyurdu ama 4 aydan sonra alistirmasanda sallanarak uyumak istiyorlar şuan 19 aylık ayakta uyutuyorum ama inşallah desteksiz uyumaya devam eder
Minigimm2020 nurumskaya ne yazikki ayakta indirinxe uyaniyo gunduz 2 saat indirmiyoeum uyusun dye napiyim
ArtHistory nurumskaya benim kızımda 3 ay 18 günlük biz de öyleydik, e-bebekten salıncak aldık, akşamları da o salıncakta uyuyor beşiğine götürüyoruz tavsiye ederim, şimdi bir de indirim var bakın derim.
nurumskaya ArtHistory öyle alıştırmak istemiyorum aslında anneme yda kayınvalide ye gittiğim zaman bile onu arar
pamuksekerinannesii nurumskaya O kötüymüş canım indirdiginde uyusa zor birşey değil bence sallamak hic olmadi bebek arabasina koy rahat edersin ben bi ara lavaboya bile onla gitmeye baslamistim arabaya koyuyordum uslu uslu duruyordu yada birseyler yaparken ana kucagi ve bebek arabası kurtarıcım olmustu hatta bazen arkami döndüğümde arabada kendi uyumuş oluyordu alip yerine koyuyordum deneyebilirsin
Ezgi3454 nurumskaya yanında durun yatağınım yanında oyalayın gitmeyin oturun bi sandalyeye sallayıp bırakın sonra bekleyin çok ağlarsa alıp sakinleştirip tekrar yatırın pes etmezseniz başarırsınız
Minikum nurumskaya öncelikle uyku rutini oluşturun kendinizce uykuya gitttiğini öğrensin zamanla bi örnek vereyim size karnına biraz masaj yapın gaz problemi için mutlaka gaz damlası kullanın eğer kullanmıyorsanız bacakları karına doğru itme hareketleri var youtubedan bakın onları yapın gazını biraz çıkarsın rahatlasın altını değişin pijamalarını giydirin babaya iyi geceler dileyin bebeğinizede artık akşam oldu uyku zamanı güzel güzel uyu tatlı rüyalar gör gibi bi iki cümle kurun yatırın sallamayı hemen kesemezsiniz önce rahat uykuya geçişini sağlayın bence sallamayı yavaş yavaş bırakın birde ben gece uykusuna geçeceğimiz zaman tv odasından ayrılırdım bu anlattığım şekilde yatak odasında uyuturdum ki hala aynı şekildeyiz. Bir tavsiyem daha beşiğine koyduğunuzda hatta sallarkende yan döndürün gaz sancısı azalıyor daha rahat geçiyor uykuya
Gocmen nurumskaya desteksiz uyuyordu 5. Aydan sonra beşiğinde bir kaç sallamak istedi uyumak için 😊suan 6 aylık
nurumskaya Gocmen beşiğinde hiç bir şekilde saklamakla uyumuyo ayağımda sallyıp yatırıyorum hemen uyanıyor
Minigimm2020 nurumskaya biktim ama 3 ayda en azindan iceri koysam uyusa bende işimi gorsem işim hep kaliyo valla 2tane erkek ikiz yeğenlerim vardi yengem calisiyodu ben bakiyodum allahimm daha kolaydi onlara bakmak gercekden uyurdular bende yatar uyurdum