Cancansmom balkanliyim sezaryenden sonra kendime hep kullandım. Bebeğe de bı kaç defa kullandım,evet bir miktar faydası oldu ama kolik bebekse geçici,uzun süreli etkisini görmedim.
Cancansmom balkanliyim evet bebeğe damla olarak veriliyor.ben hastanede hap olarak eve geçince damla olarak kullandım,etkisi aynı.
Kahya0153 Dasbaby postun üstünden baya zaman geçmiş ama benim bebeğimde çok gazlı lefax getirttim yurtdışından kullanımı tam olarak basıl oluyor acaba kaç ml verilmesi gerekiyor bilginiz var mı
Melekatak Dasbaby prospektüs de her emzirme öncesi bebeğe verin yazıyor da ona inanamadım ben 4 kere kullanıyordum tamam canım
Melekatak Dasbaby bide ne kadar süre kullandın benim bebeğim çok gazlı biraz etkisi oldu ama bilmiyorum gerçekten her çocuk böyle mi oluyor
Dasbaby Melekatak emzirmeden önce emzirdikten sonra ben veriyorum canım bakmıyorum. Bakıyorum biraz gazlı hemen veriyorum :(Türkiyedeyim şuan Türkiyeye bile getirdim her ihtimale karşı
Dasbaby Melekatak normal canım ara sıra hala kullanıyorum. 8 aylık bebeğim. Allah yardımcın olsun gazlı bebek biraz sıkıntılı :(
Arslanbaby Dasbaby Çok teşekkür ederim 🥰ederim peki kullanma süresi var mı? 15 gün falan kullanılabilir sadece gibi.
Dasbaby Arslanbaby yo son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz.Ayrica günde 2 kez kullan canım.Fazla kullanma, reflü yapabilir bebeğini.Bizim ebemiz demişti