Sarikuzumalp Erva-mm çözüm değil bence çünkü düşünün bir gün verdiniz öbür gün sonra ki gün ertesi gün… Nereye kadar. Calpol bile tereddüt ederek veriyoruz. Anlıyorum yorgunmuşsunuz inşallah biran önce çözüme kavuşursunuz ama şurup çözüm değil inanın ciddi tehlikelere yol açabilir 😔
SedaMeyra Erva-mm melisacayi var icerse ondan icirin kac aylik ama kizim 25 aylik melisa cayi icirmeye claisiyoeum içmiyor
Erva-mm MiracAlpinveUmutunAnnesi aynen burda okumuştum artık 5 kilo verdim ve hamileyim süpüren kesemiyorum birakmiyo çok yoruldum
Zera Ben de okumustum burada ama bebek ölumlerine neden oluyormus yazmisti bir kullanici. Ben de sutten kesme asamasindayim.
Erva-mm Zera kesemiyorum 😔😔😔 birakmiyo şakaca sur yok sirke sur yok yara bandı yapıştır yok sabir bitti tukendim
Zera Erva-mm Kucuk mu bebeginiz? Ben de dun gece basladim 2 yasinda oglum ama cok cok asiri duskun. Agladi gece ama vermedim istikrar onemli sanirim bebekler de hissediyormua gibi geldi bana.
Erva-mm Sarikuzumalp alerjik bi bebek ama çare yok sütten kes dediler tamm herşeyi denedim imkansız birakmiyo hamile olmasam belki zor olmaz hamilelik zorladi
Balbocegi Erva-mm ben de burada duyup doktorumuza sormuştum. Tamamen bitkisel kullanabilirsin. 15 gün falan kesintisiz kullan aynı saatte. Akşam uyku alışkanlığı kazanabilir ama çokta fayda etmeyebilir. Çünkü tamamen bitkisel dedi. Kullandım ama biz de alışkanlık haline gelmedi. Sadece uykuya geçişi kolaylaştırdı. Şimdi çoook sıkıştığım zamanlar da veriyorum sadece
Erva-mm Balbocegi valla ben denicem çok zor durumdayım hiç birşey kabul etmiyo uyuyamadığı için saatlerce ağlıyo 😔😔😔😔 yıpranmış haldeyim
Deletedmom_50 Erva-mm bebeğimiz 9 aylık, doktprumuz 20 damla kadar kullanın dedi, yani 1-2 ml tekabül ediyor. Bir çay kaşığı kadar diyebilirim. Uyku saatinden 40 dakika önce veriyorum. Sadece geceleri kullanıyorum.
Erva-mm Deletedmom_50 artık son çarem bu kaldı galiba ne sütten kesebiliyorum ne uyku 1 ayda 5 kilo verdim yıprandım artık gerçekten😔😔😔 3 aylık hamileyim
Deletedmom_50 Erva-mm bizim doktorumuz verdi, içeriği bitkisel olduğu için bitki çayı muamelesi yaptı hatta konuşurken ama bazı doktorlar da vermiyormuş. Siz kendinizinkine danışın lütfen önce.