Pelinzade Kızlar indirim var ama öncesinde de beni delirtri ürün seçiyorum sepete tam alıcağım ürün siliniyor madem stokta yok belli edin açık beden seçiyorum yok oluyor delirtri beni şimdide sayfa kitlendi ayyy şikayet de yazdım madem yok stokta belli edin yaaa Tükenenleri de kaldırım sayfadan görünce nasıl kaçırmışım diyorum 5 6 tl pijama takımları oluyor
Happy Pelinzade ürün 50 tl yazıyor indirimli 30 diyor sepete elle dediğimde 50 tl ücreti yazıyor anlamadım
Ercanekininannesi Evet uygulamada kitlendi. Sepetine inidirim öncesi ürün koyanlarında hep sepetleri boşaltılmş fiyatlarıda bindirip öyle indirmişler diye okudydum
Pelinzade Ercanekininannesi aynen ama indirim olanların üstüne eklemişler ama 100/50 olanlar mesela 100/78 olmuş indirimsizlerdw 28 olmuş ama alamıyorum
Ercanekininannesi Pelinzade ben 4tane ürün seçtim adres seçme kısmına geliyorum hata verip tüm sepetimdekileri siliyo defalarca denedim olmadı bende pes ettim. Bu indirim mağazadada aynı fiyat diye biliyorum ben bi bakın imknınz varsa
hanbeyinannesi bende ödeme yaptim sonra urunlere baktim hem eksik hem baska urunlerden 2 tane olmuş millet baya yuklenince kafayi yedi site bencede en mantıklısı magazaya gitmek
Ercanekininannesi hanbeyinannesi evet ürünleri siliyo sürekli sepetten yada eklemiyo ekleyince iki tane ekliyo hiç bişi alınmaz bı gece bu siteden
Aysenurbs Ebebek parayı çekmiş ama sipariş gözükmüyor, sepette dolu. Siteden alışveriş yapabilen var mı
Pelinzade Aysenurbs ben yapamadım beden seçiyorum bitenler gri oluyor ya. Olmayandan seçiyorum yinede olmuyor maden. Bitmiş Onuda gri yapın seçmeyelim değil mi ama yaa
Aysenurbs Pelinzade 14 üründen 5 tanesi sepette kaldı onları aldım tele kod geldi girdim sayfa iptal sunucuya bağlanamıyor dedi. Karta baktım çekmiş parayı yoksa tekrar denicektim çünkü sepetim hala dolu
hanbeyinannesi Aysenurbs kargo gelince kargoyu almayin sonra ebebegi arayip soleyin parayi iade ediyorlar ben ole yapacam az once aradim benim ürünlerde hatali olmus