Mom4775 21 aylık kızıma ayakkabı alacağım. Çok hızlı büyüyor ayakları. Öneriniz var mı kullandınız mı vicco?
nikimikedi7 Mom4775 Biz yürümeye başladığından beri kullanıyoruz, gayet de memnunuz. Şuan 28 aylık oğlum.
Balbademim3 Mom4775 evet aldık biz ama büyük geldi sanırım çabuk çıkıyor ayağından ya 1 yaşında 19 numara 🙄
Mommysharkdoodoodoodoo Viccoyu 9 aylıktan bu yana kullanıyorum 21 aylık şu an çok memnunum 2 spor 2 bot kullandım hepsi ayrı güzel
Mommysharkdoodoodoodoo Mom4775 yazın 21di bir boy büyük almıştım tam olmuştu şu an 22 kalın çorapla tam oluyor
Mom4775 Mom070 yok bende ilk adım olarak almayacağım. Adidas giydi ardından new balance aldım ama çok hızlı büyüyor ayakları biraz daha uygun ve güzel ayakkabı almak istiyorum 😕
nikimikedi7 Mom4775 Kalıpları değişiyor. Bazı modellerinde tam numarası olurken, bazılarında büyük oluyor.
Purposeless Mom4775 Bu kış bot Aldım çok memnunum vicco dan spor ayakkabılarıda var onlardanda alıcam
Zeynaa1 Mom4775 ben kullanıyorum çok memnunum çok hafif Spor bot olarak geçiyor aldığım model kalıbı tam diyorlar kızım 14 aylık 20numara almıştım gayet rahat koşuyor 😊