Kubra16 Merhabalar bugün özel hastanede kızıma kalca röntgeni cekildi ortopedi dr isteği üzerine.muayene ücretimi ödemişim, röntgen için ayrı ücret Ödemişim. Sonucunuda alayım istedim dosyasına koyarım. Bunun içinde para talep edildi. Almadım . böyle birşey olabilir mi ya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Mltmokty Kubra16 ben 70 tl normal muayene ücreti ayrıca kalça ultrason için 30 tl ödemiştim sonucunu bir kağıtla vermişlerdi ayrıca para istemediler
Sewalss Kubra16 biz 2 kere çektirdik ikisinde de öyle bir şey yaşamadık. Çok saçma bir durum. Kesinlikle başvuruda bulunun. Bunu da ilk kez duyuyorum
Kubra16 Mltmokty aynen canım bizde muayene için 60 röntgen 20 verdik üstüne bide almak içinde para istediler bende almadım sağlık bakanlığına şikayet edeceğim ama ne denli etkili olur bilmiyorum artk
Kubra16 Havvahavvaejderha yok önemli değil de ben dosyasında bulunsun istedim bide dr ve hastane değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden yeni dr gösteririm diye düşündüm
Mltmokty Kubra16 ilgileneceklerdir gerekli şikayette bulunursanız herşeye para çıkarıyorlar hayret birşey