Hiranur2010 Kizlar 3 ay 13 günlük kızım var bugün otutturmayi denedim ve oturabilir bazen yamuluyor sadece. Yatırmak için aldim ağladı direk. Yatarken de kalkmaya çalışıyor yavaş yavaş otutturmayi denesem mi kısa süreli yoksa henüz erken mi ☺
Mariposa Hiranur2010 oturması için henüz erken. Kucağınızda 5 Dk maksimum oturur pozisyonda tutabilirsiniz .. bizde de erken oturtmayın poposu büyük olur derler 😁
Kadriye043043 Hiranur2010 evet çok erken o zaman kendi oturmak istediğini belli edecektir biz 5 ay 13 günlüğüz yattığı yerden kalkmya çalışıyor eğey kemikleri batar derler bizdede
sevgiduruu Benim oğlumda 4 ayını yeni bitirdi yürütece koysam zararlımı sizce asla yerde drmuyor sürekli kucakta hiç bir işimi yapamıyorum
Gns- sevgiduruu emin olun onda da 10 dakikadan fazla durmayacaktir 10 dakikanın da ben zararlı oldugunu düşünmüyorum. Farklı yollar deneyin ben bebek arabasinı yatış pozisyonuna geçirip kızımı içine oturuyordum nereye gidersem yanıma tasiyordum .
IpekAlya sevgiduruu ben kullandım 4 . Ayda başladım çok da faydasını gördüm işlerimi halledebiliyorum en azından