Derinmeva Sezeryan doğum yapan ve sonrasında varis çorabı kullanan varmı bana doktorum 40 gün kullanmamı söyledi
Kk41 Derinmeva Kullanmadım ben ödemden dolayı 1 hafta kan sulandırıcı iğne yaptırdım aşırı şişmişti vücudum bacaklarım
Sinemmmmm Derinmeva 15 gun kullanmami soylediler kuzum 15 gn kullandim 10 gun de kan ignesi falan vurundum
berenyigit06 1 hafta zor kullandım öldürdü beni mahvetti😭o kadar sıkmıştıki izleri hala bileğimde duruyo geçmedi😣
Ela123 Derinmeva 40 gün kullan dedi bi gün bile takamadım ödemden katil balina gibiydim bileklerimi bıçak gibi kesmişti çorap
birboncukannesiiii Derinmeva 2gün kaldı. Kan değerlerime bakınca dr çıkarabilrsin dedi. tam hatırlamıyorum ama heralde doğuma girmeden giymiştim hya
QueenMom__ Derinmeva alala, ben ne doğum esnasında ne sonrasında giymedim kimsede demedi, gerekli miymiş ki 🤷♀️
Sahinftma Derinmeva bana doktorum sezeryan esnasında da giydirdi sonrasında da ama yaza denk geldi giyemedim
Cilginmomy Derinmeva ben hatırlamıyorum ama en fazla iki üç gün daha mi takmıştım bir haftamiydi emin degilim