Ygyeliz Gebelik, doğum, pandemi yasaklar derken eski hayatımı aşırı özlüyorum. Çok hareketli çok gezmeli bi hayatım vardı. Şuan Doğum iznindeyim bebeğim 3 aylık. Hobi uğraş vs yapabildiğiniz bi şeyler var mı öneri verir misiniiiz
Woody Ygyeliz Puncha başlamak istiyorum.. Ne zaman yapacaksam. 🙄Size de fikir olsun 🙄 Bilen arkadaşlar başlangıç için ne alayım? Bana da cevap verirlerse sevinirim
Dkk Woody bundanda mı aynı şeyi düşündük 😅😅 bende başlamak istiyorum nezsmandkr . Hamile iken pandemi döneminde elmas mozaik yapmıştım kızımın odasına tablo olarak . Ama boncukları vücuduma yapışıyor yerlere dökülüyor diye yapamam şimdi
Ygyeliz Balkizlarim amuguri neymiş diye baktım ama baya zor görünüyo o kadar sabır ve yetenek yok galiba bende 😄
momaysegul gulcezerenarslan ben kışlık doldurdum eve 😅 atkı bere hırka yelek çok iyi geldi hemde bebeklerim i ısıttı sıcacık oldu hala da yapıyorımmsimdi de kızıma örgü tokalar yapıyorum minik minik papatya çiçekler vs 🥰
Woody Dkk Ben hamileykem sadece bu çocuk dogunca ben napcam diye düşündüm boş zamanlarımda. Çok haklıymışım düşünmekte. Perişanım😀 Yalnızlık çok zor
momaysegul gulcezerenarslan teşekkür ediyorum inanılmaz rahatlatıyor insanı çok güzel bi hobi bencede 👍🏻🥰