Mineegkhn 19 günlük bebeğim var emziriyorum ama mamada yapıyrm kendimi emzirdikten snra . 70 80 cc içiyor rahat 3 4 saatte bir mamayı sürekli yapmıyrm sizce miktarı nasıl ?
Mervemelihaslan Mineegkhn kesinlikle çok çok fazla 30 cc yeterli 1 ölçek mamaya.eğer sütünün yetmediğini düşünüyorsan bol bol dereotu ye harika süt yapıyor canım
Mirayslck Mineegkhn Bende 21 günlük bebeğime doyamadığı için mama veriyorum.Doktor ne kadar yerse ver dedi .60 cc yiyor emdikten sonra inşallah doğru bir şey yapıyorumdur
Mineegkhn KahramanAnne işte ne kadarını çekiyor bilemiyrm doymuyor demekki 🙈ama aralarını çok uzun turuyrm sürekli mama vermiurö doymadığını hissettiğimde veriyrm
Mineegkhn Deletedmom5284 3 günlükken aiırı ağladı doktra götrdüm aç bu çocuk dedi ama sütümde geliyor ama ne kadar çektiğini bilemeyiz mana takviyesi yap dedi
Deletedmom5284 Mineegkhn doktor saçmalamış bebek bu ağlar emzirme eğitimine gitmenizi öneririm boşuna mama yemesin çocuk mama kötü demiyorum bende kızıma verdim ama durduk yere değil asla