Melek-3434 Tosbik6 çok normal benim bebeğimde çok terlerdi emerken ama sizin kolunuzda olduğu için siz kazak gibi onu iyice terletecek bunaltacak üstler giymeyin bide kolum çıplak oluncada daha fazla terlerdi
Tosbik6 Myslkya-16 oh o zaman tamam 🥰 kafama takıldı çok bide yeni kırmızı noktalar oluştu yüzünde sadece bu terlemeden olabileceğini düşünmüştüm ama Perşembe kontrolümüz var bununla ilgili bilginiz var mı ? dfn43b oykusilan
oykusilan Benim bebeğimde aynı şekilde terliyor bebeğin emerken efor harcamasıyla alakalı bir durum ve tamamen normal kırmızılık ise üstüne yatmasiyla alakalıdır muhtemelen. Meraklanmayın 🍭
Tosbik6 Melek-3434 aynen kısa kolluda giysem kazakta giysem terliyor ağız bezi de koydum ama gene terledi
Melek-3434 Tosbik6 merak etme emme gücü zamanla artıyor o zaman zorlanmadan hızlı hızlı emiyo terlemiyo artık sen terleyince mutlaka kurut terini üstünde soğumasın 😊
oykusilan Yine aynı şekilde 1 haftadır minik kırmızı noktalar vardı bebeğimde doktorumuz sıcaktan olur ortam ısısını düşürün dedi öylede yaptım arada bir çıkıyor gidiyor normalmiş bizimkisi ama siz yinede doktorunuza gösterin 🥰