TheLatte Kızlar 18 aylık oğlumu sokak kedisi tırmaladı. Aşıları falan olmadığı için kedinin, oğluma kuduz aşısı yaptırdık. Daha önce hiç yaptıran oldu mu? Yan etkisi falan oluyor mu?
MuhammedAmine TheLatte Benim kardeşime köpek saldırmıştı 16-17 yaşlarında iken . Devlet hastanesinde aşılarını oldu bir takvim vermişlerdi 1 tane değildi ama 3-4 kez iğneye gitti .
TheLatte Mom9 sizede geçmiş olsun ya. Banaa olsa korkmam ama oğlum daha küçük olunca korktum. Bide sağlık ocağı hemen hastaneye götürün ölür yoksa falan dedi iyice aklım gitti. Kaç doz vurulmuştunuz? Doktorda yan etkisi olduğunu hiç görmedim dedi ama yinede düşündürdü biraz.
Mom9 TheLatte yok daha neler kuduz vakası 1940larda görülmüş en son tedbir amaçlı yapılıyo 🙄 Tek doz oldum doktor da yan etkisi olmaz dedi canlı aşı olmadığı için
TheLatte Mom9 hastanedeki doktorda öyle dedi. Hemen gelin diye korkutuyolar diyo. Çok sağolun ya içim rahatladı.
GokSuM Ben geçen sene 5 doz oldum kedi tırmalamasından. Yan etkisi olmadığını söylemişlerdi ama her aşı olduğum gece uyku yapıyordu bir de halüsinasyon falan görüyordum çok ağır oluyordu uykum.
TheLatte GokSuM oğlumada 4 doz yapılcak. Banada öyle dedi doktor. Şimdiye kadar yan etki olmadı hiç dedi. Uyku yapar mı bilmiyorum gece anlarım yaparsa. Tesekkür ederim.
TheLatte MuhammedAmine evet bizede 4 doz yapılcak aşı kartı verdiler. Cuma 2.doz salı günü 3.doz diğer haftaya salıda 4.doz olcakmıs.