Sevdamiray Merhabalar kızım 14 aylık herkes zayıf bir bebek olduğunu söyledi 9 kg yaşıtlarına göre 1 kg geride doktorda biraz kg alması için bu mamanın muzlusunu verdi sizce kg aldırıyormu kullanan varmı
Superisi Sevdamiray merhaba benim kızımda 15 aylık 9 kg doktorumuz bizede verdi çokta etkili oldu bizde ama 7800 da 2 ayda 1 kilo aldı Hiç bişey yemedi sadece bu mamayı içti. Bizim süt alerjimizi tetikledi bırakmak zorunda kaldık. Siz kullanın mutlaka çok etkili
merve5561 Sevdamiray benim kızım 2 yaşında 9.5 kiloydu sonra 29 aylık doktora gittiğimizde 10 kilo çıkmıştı şuan 1 ay oldu bu mamayı kullanmaya başlayalı 800 gr aldı kesinlikle işe yarayan bir mama hiç kilo almayan kızım toparlandı
Sevdamiray Superisi allah razı olsunn çok teşekkür ederim bilginiz için inşallah benim kızımdada fayda eder herşey yiyiyor ama kg gazla alamıyor
Sevdamiray Superisi kızım yemekte yiyiyor süt vermediğimde arada sanırım fayda etti çünki toplandı baya
Sevdamiray merve5561 evet gerçekten yarıyor bende farkettim bu mamayı kullanalı siz günde 2 tanemi1 tanemi veriyorsunuz peki
merve5561 Sevdamiray bize günde 2 tane yazdı ama bazen 1 tane veriyorum yemesine göre değişiyor bazen 2 bazen 1 vermiş oluyorum