MervosP Bebeğim 4 ay 13 günlük 8 kilo 100 gr sadece anne sütü alıyor emiyordu ama bu atak yüzünden bazen beni reddediyor sağarak vermeye çalışıyorum kaç ml vermeliyim 150-160 veriyorum 4 saatte bi ama yeterli mi Acaba?
AyazMerve MervosP Biz de bugün 2 aylık olduk ama 7400 gram yakın gibiler o yüzden fikir vermek istedim. Sağdığımda 120 veriyorum tam geliyor .
caglaanalan ogrtmnannee Benimki 4 aylık olacak yemiyor ya sağarak veriyorum 100 cc bile içmiyo nedendir sizce 🙄
TugbaNil MervosP benim kizim 6. ayına girecek ama o dönemlerde 3 saatte bir 120 cc veriyordum, hala da minimum o kadar veriyorum. Doktorum anne sütünde üst sınır vermiyo ne kadar içerse dedi, ama mama sınırlı tabi😬
MervosP TugbaNil evet mama sınırlı benim doktorumda diyor anne sütünden birşey olmaz diye geçen ay 120 6 saat bile tutar demişti ama bu ay baya icio bide çok kusuyor o yüzden cabuk acıkıyor
Anilefe-0720 TugbaNil bende sağarak veriyorum 6 aylık oldu oğlum şuan kaç saatte ne kadar içiyor sizin yavrucak acaba☺️
TugbaNil MervosP atak dönemi ise beslenme düzeni de değişiyo tabi minnoslarin. Her şeyi kendileri belirliyorlar aslında, biz istediğimiz kadar matematik parçalayalım burda😊
MervosP TugbaNil aynen öyle doğru ama ben kaç cc vermem gerekiyor sizce diye sordum içmiyor yeme bozukluğu var dememiştim yinede tesekkurler