dlekturann Kızlar 4 buçuk aylık oğlum var 3 gündür burnu çok tıkalı serum fizyoloji sıktım otribebeyle çektim sütümü sıktım şırıngayla temizledim ama hiçbiri fayda etmedi ne yapıcamı şaşırdım biri bişey söylesin lütfen
asel_asya61 dlekturann ben de az önce post açtım bu konuyla ilgili. Soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp yakınına koyunca açılıyormuş burnu. Bebeklerimiz hasta olmasın şifa bulsunlar inşallah🙏🏻
Smhaylsz dlekturann burun tıkanıklığı için biz soğanı denedik gece uyurken nefes alamıyordu yavrum soğanı dörde bölüp tülbentin içine koydum ve yatağının baş kısmına bıraktım sabaha kadar mışıl mışıl uyudu yavrum
Nilly Doktora gittiniz mi canım soğuk algınlığı mı grip mi acaba. Burun dolu ve tıkanıksa ciğerlere inmesin mukus.
dlekturann Hayır 3 gündür böyle geçer diye düşünmüştüm umarım öyle bişey değildir bu yüzden 1 ay hastanede kalmıştık zaten 😣
brc_06 Benimde bebegimin burnu tikali bende serum fiziyolikle aciyorum ama yatirinca nefes alamiyor sogan koydum karanfilleri batirdim olmadi. Eczaneden bitkisel ilac aldim cold mix gece yatarken bir damla yatagina damlattim etkisini gordum tavsiye ederim.
brc_06 Bize zararli demediler tamamen bitkisel dediler.Ben 2 defa kullandim.Sonra bebegim rahatladi.yoksa burun tikanikligindan gece boyu uyumadik
Berramom Benim bebeğimdede 9 haftalıkken burun tıkanıklığı sorunu vardı doktorumuz bizede cold mix önerdi. Tabi sizde doktorunuza danışarak kullanın