Tgbabrn Bebeğim 40 günlük sütüm çok azdı meme mama olarak ilerliyoruz. Bebeğim günde 6 kez 120 cc mama yiyor meme de emiyor açlığa hiç tahammülü yok 😭 çokmu mama yiyor acaba varmı benim gibi olan
Aysegulklc Tgbabrn benımde öyle ya hem meme hem mama doymuyo ağlıyo verince susuyo hemen anlamıyorum birde mama ne kullanıyosunuz tuvaletini ne sıklıkla yapıyor ☺️
EMINARDAM Tgbabrn benim bebeğim üç buçuk aylık 125 cc yiyor biraz fazla sizinki gazi olan bebeklerde çok mama yer gazi olup olmadığını kontrol edin bide neden mamaya başladınız doktor kontrolünden sonra mi mama verdiniz
Nursah07 Tgbabrn mama miktarı çok değilmi? Doğduğu anlayamaz zaten o günlerde. Biz 2 aylık kontrolümüzde doktorumuz midesi 90 olmuştur demişti
Tgbabrn Aysegulklc aynen 1 saat emziriyorum hiç emmemiş gibi basıyo ağlamayı mama yemeden susmuyor . Hipp kullanıyoruz günde 1 kez tuvaletini yapıyor 😭
Giray Tgbabrn sütünüz ne kadar geliyor gögsünüzü sıkınca akıyormu zormu akıyor benim bebegimde tam 1 aylık olduk 720 gr aldı sadece mamadamı versem diye düşünüyorum
Tgbabrn EMINARDAM doymuyor durduramıyorum mama yiyince susuyor sarılık vardı o zaman mamaya başladık öyle devam etti
Selin1912 Bebeğim 42 günlük ben 3-4 kere 60 ml hipp veriyorum. Sütüm çok az ama mama miktarını arttırdıkça emmek istemez süt ile doymaz die düşünüyorum
EMINARDAM Selin1912 kişiden kişiye değişiyor bazıları damla kullanıyor bestlak diye ışe yarıyor bende hiç bir şey süt arttirmadi
Tgbabrn Giray çok sıkınca bi damla gözüküyo 🤷♀️ Ben baştan beri meme mama olarak gidiyorum 1200 gr almış
Giray Tgbabrn mama kabızlık vs yaptımı yan etkisi oldumu bebeginizde bide emzirirken su için sütünüz artar ve tahin helvası yiyin
Tgbabrn Nursah07 bizim doktorumuz 150 cc bile yiyebilir dedi bebekle alakalı bi durum ben olabildiğince daha az vermeye çalışıyorum ama sütüm çok az olduğu için vermek zorunda kalıyorum
Mel_03 Bende meme mama yapıyorum doğduğunda sarılığı olduğu için ve baya kilo kaybetmişti. İlk önce emziriyorum sonra daha ağzını açarsa 60 veya 90 ml mama yapıyorum. Bazen hiç emzirmeyip 90 ml mama veriyorum. Benimki 18 günlük. Başka mama deneyin ?
Ediseymenatay Tgbabrn 🙄 sence de 6 kez 120 CC inanılmaz fazla değil mi 40 günlük bebeğe 🙄 kiraz kadar midesi olan bir bebek zaten. O aç olduğu için değil tek bildiği şey ağzında birşey olmasi emmek olduğu için ağlıyordur huysuzlaniyordur 5 aylık oğlum 6 defa 120 CC sütü içemez çok fazla ki o kadar da iştahlı bir bebek olmasına rağmen.
Tgbabrn Ediseymenatay bende öyle düşünmüştüm hatta mama verirken kahroluyordum ama doktor bu çok normal ben 10 gün öncesine kadar 90cc veriyodum çocuk aşırı ağlıyordu doktorla konustum doktor artık ona 90 cc yetmez arttır dedi. Bizde böyle devam ediyoruz şuan herşey yolunda