Emeleymen Kizlar peki calsiyim ilaci ne kullaniyorsnz icinde laktoz varms ocean da anlamdm balik yagi falan yaziyr napcm bilmiyrm
Bsra111 Ozgeruya bizim de perşembe günü randevumuz var gidincr hemn deri testi yapılmaz mı ilaç mı kullanmam gerek öncesinden?
Bsra111 Hangi sebzeye ya da meyveye karşı alerjisi oldupu da belli olur mu deri testinde ya da sarımsak gbi türlere
Bsra111 Ozgeruya ben de 2 aydırndiyetteyim ama hala mukusu devam ediyor ve 10 gündür de kanlı hala bi kaş ürğne daha alerjisi var ve tespit edemedim😭
Bsra111 Ozgeruya khvaltıda zeytin pekmez öğle yemepi yemiyorum akşamları da bulgur ve patates ağırlıklı ama galiba çerezden olabiliyor fıstığı tespit etmiştim olmştı 2 gündür de fındıktan oldu galiba bir de sarımsaktan süpheleniıyojrm
Ozgeruya Bsra111 bulgurda alerjen bana bulgurda yasak cnm. Ben sehriyeli pilav yiyordum kakada kan geliyordu simdi sehriyede yasaklandi. Mukus suan yok çok nadir oluyor. Kuru yemiside kes cnm
Bsra111 Ozgeruya öyşw yapayım bulgur dan değildir diye teselli ettim kendimi ama galiba bırakmam şazım dediğiniz gbi bir de çyle deneyeyim arrık pkei ekmek yiyor msnz
Ozgeruya Bsra111 glutensiz undan ekmek yapiyoruz onada sadece maya zeytinyagi su glutensiz undan. Bulgur bugday irmik sehriye bunlarda alerjen sehriyede gluten ve yumurta varmis
Ozgeruya Bsra111 deriden test yapulmadi daha kanda yumurta ve süte bakildi ama küçük oldugu icin dogru sonuc vermezmiş kan