Leylamoms Bugün bexsero aşısı olduk aşıdan 4 saat sonra paranox fitil verdım aşırı huysuzluk olduğu için. Suan derin bir şekilde uyuyor ama ölçtüğümde 36 -36.1 çıkıyor atesi. Bu derece normal mi?
Sule77 Leylamoms oda soğuk mu acaba .Birde paranox mu verdiniz paranox-S mi verdiniz.Yanlış anlamayın çok zararlıymış üzülüyorum okuyunca bende yeni öğrendim bilmiyorsanız paylaşayım dedim
Sule77 Leylamoms bexeroyu biz olunca bir gün sonra ateş yaptı sma 37,5 oldu oda pek ateş sayılmaz bebeklerde
3melekannesiii Leylamoms kız Allah seni 😊o ates degil vucut sıcaklığı 37 bucuk 38 den sonrası bebeklerde ates olarak deniliyor 😊inşallah cıkmaz cnnm
dln97 Leylamoms 36-36.5 hatta 37 bunlar ateş değil normal sıcaklık derecesi. 37.5-38 ve üzeri ateş kabul edilir 🍀 Geçmiş olsun
pandisko Leylamoms Oğlum 2 ay aşısı oldu dün gece ateşi 37.5 - 37.6 oldu calpol verdim sizin ateşinin normal vücut ısısı
mom093 Leylamoms 37 bile ateş değildi demişti doktorum endişelenmeyin geçmiş olsun 38 ve üstünü görmedikçe ateş düşürücü vermeyin bence 🌸