Nesibemetinyigit27 Kızlar 1aylik bebeğimin gaz sorunu var cikartiyo ama yinede çok sıkınıyo morariyo metsil ver diyolar sizce faydası olur mu
Elifkaya55 Nesibemetinyigit27 ben ne kullandıysam fayda etmedi canım çok para harcadık kuzenim çocuk doktoru metsil işe yaramıyosa hiç bişey yaramaz dedi karnına sıcak havlu sar yatır dedi düzenli yapıyorum Metsilde veriyorum rahatladı bebeğim
ikicocukluAnne_ Nesibemetinyigit27 bende aynıyım 18 günlük olduk çare yok gibi kimyon çayı içiyorum o biraz işe yarıyor bide sap simplex kullanıyoruz ama az oda pek işe yaramadı
pandisko Nesibemetinyigit27 Benim oğlum kolik gaz çıkarmasına rağmen hala sancı çekiyordu ve sürekli ağlıyordu ilk doğduğun da metsil ile başlamıştık fayda görmeyince sab simplex e geçtik şuan hiçbir sıkıntımız yok çok şükür prebiyotik olarak da yanında bio gaia kullanıyoruz.
Eylusunannesiii Nesibemetinyigit27 ayni sorun bizdede var 25 gunluguz yani çıkarıyor ama cok fena morariyo kendini cok sıkıyor cikaramayinca agliyo dun eczaneden zinco gaz damlasi aldik ama sanki ise yaramadi gibi ya anlamadim 😔
Lilav21 Nesibemetinyigit27 kimyon demle iç canım,bol bol masaj yap yüz üstü yatır ara ara,maflor ve sab simplex bize iyi gelmişti
Kubradoruk Nesibemetinyigit27 bütün damlaları denedim bebegım ufakken hiç biri işe yaramadı yapacağın tek şey her zaman karnına havlu sar hıc çıkarma çok ile yarıyor
ceyda0101 Nesibemetinyigit27 Karnına, kasığına ve ayak topuklarına elma yağı veya zeytinyağı sürüp masaj yap canım rahatlatıyor. Benimde 1 aylık oğlum var aynı şekilde ona yapıyorum iyi geliyor