KaranfiilKokulumm Bugün 4. Ay asimizi olduk ardından doktor kontrolüne gittik kan damlası verdiler sağlık ocağından vegafron kullanan anneler var mı nasıl veriyorsunuz.🌺😌
AhsenMineL KaranfiilKokulumm mümkünse vermeyın içeriği temiz değil doktorunuzdan başka bir damla isteyin
Nur006 KaranfiilKokulumm valla kan damlası ben öncesinde ferrum kullanıyordum Değiştirdim ocean mikrofer kullanmaya başladım. Ona bakabilirsiniz
Mom24 KaranfiilKokulumm çok zor veriyorum tadı hiç güzel değil bebeğim hiç beğenmedi hatta ilk gün kustu
KaranfiilKokulumm Goktugveannesii bugün gittiğimde iki tane bacağından yaptılar. Nisan da tekrar gidicez😌 şuan bı sıkıntı yok canım bizde herşey yolunda
KaranfiilKokulumm Mom24 bende az önce verdim ama bı tepkisi olmadı kötü anlamda 🤷 İnşallah sonra da olmaz doktora bı kaç kere sordum hatta hamile iken kansızlık yasadiysan kesin kullan bebeğine de dedi
Minnakkkkk KaranfiilKokulumm siz haber edin demiştiniz kullanali 1 hafta oldu şükür kakasını yapıyor memnunum bilginz olsn gayet güzelde içiyor
Canann38 KaranfiilKokulumm Bugün yaptığınızın aynı sını bizde yaptık 🤗🥰 Kan ilacı banada ondan verdiler sağlık ocağında
Canann38 KaranfiilKokulumm Evet aynen öyle 😅 Doktor dedi sağlık ocağındaki kan damlasını bebekler sevmez baska yazayım dedi Her bebek aynı değildir bence sağlık ocağıda kötü.niye versin sanmıyorum Özel hastanedeki doktor para gitsin diye bol bol şeyler yazıyor resmen