Yoncaaberk Merhaba ben bişey sormak istiyorum benim bebeğim 6 ay 17 günlük ama kafasını daha tutamıyo destekli oturamıyo ayaklarının üstüne bastığında hemen kendini bırakıyo çok endişeleniyorum doktormuz 9 ayına kadar bekleyelim eğer yine aynı olursa fizik desteği gerekir dedi bu arada bebeğim 36 haftalık doğdu varmı aynı durumu yaşayan bu durum beni korkutuyo 🙄😢
Krclilknur Yoncaaberk benim bir arkadaşımın prematüre doğdu aynı şekilde doktoru onu 1 ay önce hesaplıyordu her hareketini belkide ondandır ama aksatma derim
Deletedmom345 Yoncaaberk Desteksiz oturamaması çok normal.Ayaklarının üstünde çok durmamasınada hareketi sevmeyen çocuk diye “varsayalım”. Ama kafasını halâ tutamamasına takıldım ben.Her bebeğin gelişimi bir olacak değil. İnşallah ciddi bir durum yoktur🙏🏻
Yoncaaberk Krclilknur düzeltilmiş 5 aylık sayıyo doktorumuz bizi de peki arkadaşınızın bebeğinde de aynı sorunlar varmıydı
Krclilknur Yoncaaberkcoçuk normale göre biraz geriden geliyordu . Ama siz Genede takiplerini yptırın nolur nolmaz