Elifhakan12 2 ay 8 günlüğüz. Dün geceden beri uyumuyor. Ne yaptıysam uyumuyor. Gözleri kıpkırmızı oldu hala uyumuyor, sürekli mızmızlanıyor. Gazı rahat çıkartıyor, meme emiyor, ateşi yok. Duş aldırdım, müzik açıp hikaye okudum yok benim uyuycam kızım uyumuyor..
Ebruili Elifhakan12 uyuyan bir bebek uyumuyorsa vardır sebebi ne güzel yapmanız gereken birçok şeyi yapmışsınız ama unutmayın ki bebeğin gaz çıkartmış çıkartıyor olması gaz sancısı çekmediği anlamına gelmiyor çok güzel uyuyan sorunsuz bebeğim 1 aylıkken bir anda uyumamaya sürekli ağlamaya başladı doktora götürdük gaz dedi doktorumuz sonra zaten kolik olduk 🙈🙈 masaj yapın isterseniz miniğinize hem genel olarak rahatlar hemde eğer gaz ise fayda görürsünüz tabi iyi gözlemleyin gene de bebeğinizi durum değişmezse doktorunuza danışın derim
Elifhakan12 Ebruili gaz damlasında kullanıyorum biogaia ile nursey birlikte.. Karnına bebek yağıyla masajda yaptırdım tek başımayım çok yoruldum
Ebruili Elifhakan12 karnına saat yönüyle masaj yapıyorsun dimi annesi diğer türlü yaparsan daha da gazlanır karnına ayağına havlu ısıtıp koyabilirsin. Ara ara yüz üstü çevirin yüz üstü durduklarında gaz çıkartmaları kolay oluyor ve karın kasları kuvvetleniyor bu sayede gazla daha kolay baş etmeyi öğrenir tabi yüz üstü çevirirken sizin gözetiminizde olmalı çok küçükler sonuçta ağız ve burunlarını kapatırlar allah korusun nefessiz kalmasınlar. Birde bebeğinizi sırt üstü yatırın sırasıyla sağ ve sol ayaklarını karnına çekin bebeğinizin bunu seri yapabilirsiniz aynı pozisyonda ayaklarını karnına çekebilirsiniz bu arada bize nurse etki etmemişti hatta sapta zinco gaz damlasının çok faydasını gördüm. 2 gündür şayet gazdan uyumuyorsa belki yediğiniz birşey emziriyorsanız size gaz yapmış olabilir , sütünüzden de bebeğinize geçmiş olabilir