ArtHistory Olric11 3 ay 18 günlüğüz biz 4.ay atağına hazırlanıyorduk ama🤭🤭🤭biri gider biri gelir, tam olarak durum nedir şimdi 😁
Olric11 seda84 🤦♀️ Allah yardımcınız olsun dün sabah kendi kendine uyudu diye sevinmiştim sonra bir uyandı aman Allahım çığlık çığlıga ağlama mama meme reddi kucaktan inmemem uyumama🤦♀️ Bişey ol sandık gecesi doktora götürdük
Olric11 ArtHistory ne siz sorun ne ben söyleyim 🤦♀️ Canlı canlı kesiyoruz sanırlar bebeği durmaksızın ağlama krizi susmuyor hiç bir şekilde
ArtHistory Olric11 Allah kolaylık versin, biz de geçen hafta öyleydik bu hafta bi tık daha iyiyiz şükür.
sseeddeef benmde aynı şekilde sürekli ağlama hali. uyurken ağlıyo uyanırken ağlayarak uyanıyo sadece 10 dk falan ağlamadan duruyo denilebilir ve inanılmaz uslu bi kızım vardı 4 günde bittim. sürekli böyle olan annelere allah yardım etsin 🤦🏻♀️🙏🏻😩
Olric11 Mom24 şöyle diyim yemiyor içmiyo mızmız devamlı ağlıyor kucak istiyo etinden et kopartıyorlar sanki
Mom24 Olric11 allahalla kizim 4 ay 10 günlük hiç böyle birşey yaşamadim sadece 1 buçuk aylikken felaket 2 hafta geçirdim sürekli ağlıyordu ve geceleri hic uyumuyordu psikolojim bozulmustu ikinciye tövbe etmistim şükür ondan hic birsey yasamadim 4 ay atagi dediler ama suanda herhangi birşey yok insallahta olmaz rabbim bütün anneleeree güç kuvet versin