Ozguur Artık ağlıcam gerçekten. Bebeğim 8.5 aylık ek gıda yemiyor ne yaptıysam olmadı, önceden yiyordu 2-3 haftadır tık yok atak mı diş mi nazar mı valla her şey geliyor aklıma 🤦🏻♀️lütfen öneride bulunun ☹️
gulcezerenarslan Ozguur Dişlerden canım benim oğlumda diş çıkaracağı zaman 1 aya yakın hiçbirsey yemedi ağzını dahi açmıyodu 4 dişi aynı anda çıkardı ve daha yeni yeni yemeye başladı.
GoGirl Ozguur bizim de oyle bir donemimiz oldu hic yemiyor degildi ama eskiye nazaran az yyrdu 8 10 ay arasi baya az yemisti snr tekrar duzeldi
gulcezerenarslan Ozguur Evet.. Zeytinyağı ve 7 karanfil ufak saklama kabına koyup buzluğa koydum ve günde 2 sefer damaklarına masaj yaparak sürdüm cidden faydası oluyor rahatlatıyor onun dışında diş kaşıyıcılarıda buzlağa atıp soğuk soğuk verdim
Ozguur gulcezerenarslan deneyim bende.. bekletmeden direk uygulayacak mıyım, birde yaptıktan sonra kaç gün içinde tüketmek lazım
gulcezerenarslan Ozguur 1 gün buzlukta kaldıktan sonra ertesi günü sürdüm ve bitene kadar kullandım daha sonra 2.yi yaptım