mysweetbaby Arkadaşlar Nisanda 7 aylık oğlum için bakıcı arıyorum, maaş+sigorta olacak, Tuzla civarında oturması ve bebek bakım tecrübesi arıyorum ilgilenen veya yönlendirmek isteyen varsa detayları konuşuruz 😊
Ozge-omer mysweetbaby bende araştırdım 4 bin den aşa yok maalesef tuzla da oturuyorum bende 3 bine bulamadık sadece çocuğuma bakacak yemek vs istemiyorum dedim yatıılı arıyordum aslında sonrasında vazgeçtim aramaktan 🧐
mysweetbaby Cgdmltr93 aynen öyle.. referanslı olsa güzel olur.valla çok mutlu olurum Allah razı olsun bebekten vakit bulup sorup soruşturamıyorum
mysweetbaby Cgdmltr93 asgari+sigorta normalde ama eğitimli ya da sertifikalı olursa bakıcı desteğine başvuracağım o zaman 3000lerde olacak.gündüzlü olacak sadece haftaiçi.bakıcı sitelerine başvurdum ama komisyon fazla istiyolar bitanesi bir maaş bedeli sitedi birtanesi sadece ilanları görebilmem için 700 liralık paketi almamı istiyor 🤷🏻♀️
Cgdmltr93 mysweetbaby çok pahalı ya.. inşallah bulabilirsiniz. Önemli olan sertifika veya eğitimi değil vicdanlı olsun yeter bence
mysweetbaby Cgdmltr93 evet tabi katılıyorum ama bakıcı desteği başvurusu için o şart aranıyor malesef.yoksa ben aramıyorum 😊
mysweetbaby Cgdmltr93 sizin sgk lı olarak çalışıyor olmanız gerekli, bakıcının eğitimli olması lazım ve de bakıcınızı sigortalı olarak çalıştırmanız lazım.320 euro veriyorlar çok iyi ama kişi sayısı sınırlıymış..