Duygucukk Hanımlar selam. 4 buçuk aylık bi kızım var. 3 gündür Kaka yapmıyor. Öyle huzursuz felan da olmuyor ıkınma ya da herhangi bi zorlama yok. Mutlu bi sıkıntı yok. Sadece kakasını yapmıyor. Var mı böyle bi durum yaşayan
Hln58 Duygucukk benim kızımda öyle oluyor huzursuzluğu yok ama 3-4 gün yapmadığı oluyor iki çay kaşığı zeytinyağı sabah içiriyorum işe yarıyor genelde az beslendiklerinden de geç kaka yapıyorlar yani benimki öyle oluyor
Gzmkrm Duygucukk her gün 5-6 defa kaka yapan bebeğim dört buçuk aylık olunca bir anda 5 gün yapmadı ama sonrasında gayet rahat yaptı kabız falan da olmamış bu aylarda bağırsakları düzene girdiği için bu şekilde olabiliyormuş bence hiç zeytinyağı vermeyin çünkü alışkanlık yapıyormuş sonrasında zeytinyağı içmeden kakasını yapamayan bebekler haline geliyorlarmış
ecemm-6161 Duygucukk canım korkma ben doktora götürmüştüm bebeğimi doktor 10 güne kadar yapmYan bebek bile normali dedi bize takma canım düzene gircek
Karpuzreceli Duygucukk bizde 7 ay 10 gunluğuz bugun 3. Gunumuz hergun en az iki defa kaka yapan çocuğum yapmıyor ıkınma yok gaz çıkarıyor. Endişelenmeye başladım artık bende 10 güne yapmaması normal dıye biliyorum ama yınede üzülüyorum😞 .
Duygucukk Hln58 ben geçen gün verdim işe yaradı hemen yaptı.dün de iki defa verdim yapmadı. Rahatsız da olmuyor ıkınma felan san yok.
Duygucukk evet o zeytinyagı muhabbetini ben de duydum. Bi kaç sefer verdim rahat yaptı. Geçen gün iki defa verdim. Yapmadı bi kaç gün sonra yaptı kendiliğinden. Dün de verdim yapmadı. Bi daha vermicem. Demek ki normal o zaman bu sürecte
Duygucukk ecemm-6161 evet öyleymişim canım ama yine de tereddütte kaldım sadece anne sütü alıyor aslında endişelenmeme de gerek yok ama bilemedim.
ecemm-6161 Duygucukk aynen canım büyüdükçe hersey düzene girecek korkma canım 😊 böyle kalmayacaklar sonuçta