Anne80 Kızlar kızım 3 bucuk aylık önceden günde 4 5 defa filan yapardı simdi 1 ya da 2 kez yapıyor süt yetmiyor mu?
Asenana Anne80 sütun yetip yetmediğini kakadan değil çişten kontrol et kuzum günde 5 dolu bez alıyorsan doyuyodur. Benim bebeğim 3aylik bazen 2 gün kaka yapmıyor bende korkuyordum ama doktorumuz 5 gün yapmasa bile normal dedi endişe etme
Dilos01 Anne80 haftada 1 yapıyor kızım belki geçiyordur bile hala yapacak 🥺💩sorunu yaklaştıkça içimde bi hisler oluşuyor çok ağlıyor zorlanıyor yaparken cunku
Anne80 Zeynep3000 turunculuanne Dilos01 çok teşekkür ederim kızlar ne bilim eskiden cok yapardı kakasını her sabah çıkartırdı simdi öğlene ertelendı birkaç gündür uykusunda bir problem yok aç olsa huysuz olur uyumaz dimi?
Anne80 Asenana canım doludan kastın bir bezde kaç çiş olması? Bazen 2 çiş bazenle değiştirdiğim oluyor ama totelde 4 bez belki değiştiryosam anca
Anne80 Ogullarinaasikanne aynen canım sulu ve sıktı gazını cıkarttıkca da yapardı simdi gazla geliyosa 3 5 damla ama 1 defa yapıp tam yapıyo sankı bilemedm acaba sütüm mü yetmiyor dedim çünkü şu aralar pek iştahlı değil süt var ama zorla veriyorum diyebilirim meme reddi mi var geç mi acıkıyor anlamadm ki
Dilos01 Anne80 aynen canım aç olsa kendini beli eder sende anlarsın zaten benim bebis de öyle 5 dakika emiyor ama emme gücü hızlandı bi an da bosaltiyor göğsümü mesela
Ogullarinaasikanne Anne80 o aylarda bebek ac olsa cilginlar gibi ağlar canim acligini toklugunu biliyor artik
Dilos01 Asenana veriyorum canım da günlük degil 💩yapacağı zaman veriyorum genelde krem sürüyorum poposuna yumuşasın diye en son çare fitil veriyorum biogia kullanıyorum da ilk bi fayda ediyordu 2 gaftadır nerdeyse fayda etmiyor gibi
Anne80 Asenana dikkat etmemiştim bakım kaç bez değiştiriyorum 🙈 bu gece hiç çiş yapmamıs doktora sormustm ds gun içindd yapmazsa sorun olur dedi sabah bez dsğiştirdikten sonra yaptı hemen çok teşekkür ederim 🙏🏼
Anne80 Dilos01 haklısın canım uykusunda bi soeun yok çok şükür huysuzda dsğil inşallah sütle ilgili sorunumz yoktur
Asenana Dilos01 günde bi çay kaşığı düzenli zeytinyağı ver bi süre sonra hergun yaptığını göreceksin🥰