Eternity Hasbelkader 1. Düğünde takılan takılar iki kişiye de aittir Koca kötü ise neden hala birliktesin
Balkizlarim Hasbelkader kötüyse kötülüğünde boğulsun eden bulur.. Allah var gam yok ☝️ vermem sorumluluğunu bilicek ozaman herşeye varım derim 🙏
Unknown Hasbelkader Altınlar ikinizindir. Bence arabadan önce kötü kocayla tamam mı devam mı onun cevabını bulmak gerek.
Eternity Hasbelkader Ya tamam o zaman bölüşün 🤦🏻♀️ Bir Türkiyede vardır şu, onu erkek tarafı onu kadın tarafı alsın olayı. Evlilik sonrası alınan, boşanma halinde mallar nasıl bölüşülüyorsa bunu da bölüşün.
Hasbelkader Eternity büyük Hint setim ve 1 metre Halep zincirimi vermeyi düşünüyodum . Ama vermekte istemiyorum açıkçası
Deletedmom5284 Eternity aynen katılıyorum👍🏻 ama koca kötü diyor vermemekte direnip çekip gitse anlarım da ikinci şansı vermiş, muhtemelen yine boşanma aşamasına gelirsiniz boşver verme boşuna affettiğini görürsün yakında Hasbelkader
biranne11 Hasbelkader Altın ikimizindir. Ne yapmak istiyorsak beraber yapabiliriz. Altınları araba almakta kullandık hiiç pişman olmadık 🤩 Sadece tek fark kötü koca değil bsnimki 😏
Eternity Avsininannesi15 Dur 1 metre halep zinciri ile büyük hint setini vermek istiyormuş kötü kocaya dur karıştırma 🤣
Hasbelkader Avsininannesi15 inanın öyle hemen ha deyince bosanim olmuyor yeni döndüm o yoldan ve anladım ki bir yuva kolay kurulmuyor çabuk bozulur ama bebeğin henüz çok küçük ise o iş zor
annesinin_kizi Hasbelkader canım kötü bir koca demişsin öylesi birine verilemez onlar senindir ama biz bir yatırım amaçlı bir miktarını araba almayı düşünüyoruz eşim verirmisin demedi bile ben bu şekil düşündüm söyledim eşime