Alyamelis Pazartesi günü ek gıdaya başlıyoruz Mama kaşığı biberonlar tabaklardan falan önerirmisiniz lütfen🤗 En çok neler lazım oluyor Mama sandalyesi önlük falan tamam
Sulegorkem Alyamelis buharda pişirme makinesi veya aparatı sonra cam rende 2-3 tane mama kaşığı ilk başlangıç için bunlar sonra zamanla tabak kase suluk gibi ürünler eklenicek
Acemi_ogretmen_annee Ben kullandığım ürünleri yazıyım canım sana 😊 Öncelik organik tam tahıl unları(makarnavitma) + hakiki zeytinyağı - pekmez - tereyağ Organik bakliyatlar Yoğurt mayalamak için kavonozlar Yemeğini ayrı pişirmek için mini tencere tahta kaşık(metal kesinlikle kullanmayın) Haşlama aparatı 20₺ civarı( makinaya hiç gerek yok) Slikon mama kaşıkları - mama tabağı Alıştırma bardağı (biberonu yani) nuk learner çok memnunum akıtmıyor asla. Mama kavanozları yıkanabilir önlük(slikonlar gereksiz pahalı) Bebek bulaşıkları için organik bulaşık yıkama detarjanı Benim için elzem olan ve sürekli kullandığım ürünler umarım faydalı olur💖
Alyamelis Acemi_ogretmen_annee çok çok teşekkür ederim makarnavitmayı takip ediyordum ozaman sipariş verebilirim🤗🤗
Pinarrr37 Acemi_ogretmen_annee mama kavanozlari ve haslama alacağını nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?