ikiPrensesAnnesi20 Kizlar geçen ay bir kere adet olsum Aralık ayının 15 inde ondan sonra adet olamadım 17 gün geçti karnım agiriyor belim agiriyor miydem bulanıyor bu arada emziriyorum hamile olma ihtimali var mıdır bir kere test yaptım negatif Ti çok korkuyorum
Mert_Cemre ikiPrensesAnnesi20 test negatifse büyük ihtimalle bi şey yoktur canım o belirtiler de psikolojiktir bence
Timurunannesi ikiPrensesAnnesi20 emziriyor olmanız hamile olmanızı engellemez. Adet belirtileriniz var . Fakat adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de ayni. Uzerinden bunca zaman geçmiş ager test güvenilirse olsaydı şimdiye kadar cikardi. Yine de siz tekrar bir test alın yapın. Iciniz rahat olsun. Yeni doğum yaptıysanız düzensizlik.olmasi normal .
Alisaaaaa ikiPrensesAnnesi20 4 ay 12 günlük bebeğim bir tek doğumdan sonra kanamam oldu bir de 2. Ayda hafif lekelenmem. Onun dışında adet olmadım. Emzirdiğim için prolaktin (süt hormonu) yüksek oluyor. Bu hormon yüksekliği de yumurta tembelliği yaptığı için kimisi benim gibi bir süre adet olmuyor. Kimisinin de adetini hiç etkilemiyor tabi.
Alisaaaaa ikiPrensesAnnesi20 tabiki olmayabilirsiniz. 17 gün geçmiş testiniz negatifse sorun yok demektir. Eşiniz korunuyorsa iyi korunun yada siz spiral taktırın bu korkularınız kalmasın. ☺️