uykucukoala Niguli benim kız 8 aylıkken 250 cc kadar içiyordu o zaman yaz mevsimiydi şimdi ancak günlük 100 cc kadar tüketiyor
Mehriban27 Niguli 8 aylik bebeklerim ikisi bir şişe hayat bebek suyunu bitiryorlar bir günde bazen dibinde kaliyor su içmeye bayilyorlar
Fatmaimarusta Niguli zorla içiriyorum içmek istemiyor suyun tadını alınca bardakta içiremiyorum malesef şırıngayla ağzına damla damla veriyorum
BaharBebek34 Niguli ara ara teklif edin zorlamadan. Benim kızım da baya mesafeliydi suya önceleri. Şimdi kendi isteyip lıkır lıkır içiyor😂
BaharBebek34 BaharBebek34 Niguli Alıştırma bardağı almıştık, NUK. Onu sevdi çok. Ama mesela kahvaltıda ıhlamuru, pekmezli suyu normal cam bardakla veriyoruz. Onu da çok seviyor. Siz de su için alternatif su kapları deneyebilirsiniz.
BariskoMom BaharBebek34 merhaba, benim oğlumda biberon kullanamıyor suan 7,5 aylığız alıştırma bardagı ile versem içer mi? Sizin bebeğiniz ne zaman kullanmaya başladı?
151020 Kızlar 6. Ayından önce içeren var mı ama anne sütü değil mama kullanan çocuklar için soruyorum benim doktorum mama da olsa mamanın içinde şu var gerek yok dedi ama yinede içimde tereddütler var
psikolog-anne 151020 mama daha katı kıvamlı oldugu için su öneriliyor. Hatta benim doktorum anne sütü almasına rağmen su verdiriyor du kuzum
Mehriban27 151020 bizde mama kulaniyoruz ve hiç içirmedim 6 aydan önce 6 aydan sonra yavaş yavaş başladim