Aselinnannesii Hanimlar uzun zamandır mochi istiyorum bebegimi bir göğüsten emzirirken diğerini sagmak icin özellikle gece işime cok yarayacağını düşünüyorum fazla sütü dolaba atmak için. 2. El mochisi temiz olan varsa yazarsanız..
KahramanAnne Aselinnannesii benimde elimde var 1 kez denedim daha da denemedim kutusu herşeyi duruyor .
smyra02 Aselinnannesii merhaba halen biriyleanlasmadiysaniz ben yardımcı olabilirim kullanılmamış sadece steril edilmiş mochi var elimde bende hamileyken lazım olur diye aldım fakat elektrikli kullandığım için mochiyi kullanmadım
Mysunshines17 Aselinnannesii 50 TL den yardımcı olayım isterseniz ,ikizlerim olduğu için öncesinde almistim ama zaten sütüm çok olmadığından kullanamadim
Mysunshines17 Aselinnannesii Gizemsirindogan instagram adresim oradan mesaj atabilirseniz yardımcı olayım önemli olan Para değil işinize yarayacaksa seve seve yardımcı olurum
KahramanAnne Aselinnannesii Arkadaş benden önce yazdı siz onunla görüşün hakkına girmiş olmayayım hayırlı günler 😊