Caglaa Erva-mm ta sivas Şarkışla ilcesinde hissedilmis dolap kapaklarnin takirtisina uyandim dedi ablam😳
Duruparmak Erva-mm Kayseri’de de mi oldu 😳 izmirdeyim sabahtan beri sallanıyoruz gece uykumuzdan uyandık bir taraftan da gök gürültüsü ve fırtına cidden artık piskoloji falan kalmadı😫 Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
ledeyna06 Duruparmak Aynen canım bende izmirdeyim o kadar korkuyorum ki bi önceki depremde kızım karnımdaydı güvenimdeydi şimdi allah göstermesin birşey olursa diye çok korkuyorum birde gök gürültüsü allah sonumuzu hayra çıkarsın rabbim göstermesin birdaha😔🤲🤲
uyumayankoala Duruparmak evet yaa sabahtan beridir mahvolduk sanki sürekli başım dönüyor gibi hissediyorum Allah korusun bütün izmirlileri be herkesi
Duruparmak ledeyna06 aynen öyle karnımızdayken daha güvendeydiler zaten en çok onlara birşey olacak diye korkuyoruz ☹️
Minniemouse_4235 Duruparmak gece ne zaman oldu hiç hissetmedim evet Allah yüzümüze baksın bi felaket olmasın hem deprem hem dışarda sel düşünmek Bile istemiyorum 😥en korktuğum şeylerden biri de deprem 😥
Momyk Bende hissettim gece 3 tu kayseride ki depremi oğlumu yanıma aldım hemen allah korusun hepimizi
Esmece Rabbim doğal afet yüzü göstermesin hele birde şimdi pandemi illetide varken Allah’im sana sığınıyoruz sen yardım et herkese inşallah yaşanmasın bir daha çok geçmiş olsun
Annis-ogul Allah yardimcimiz olsun off off.depremi hissederek cok geçmiş olsun qllshim bebeklerimizi korusun.deprem çantanız her zmn hazır olsun
3children1mom Erva-mm Ben hissetmedim sabah arkadaşım mesaj atmış saat kaçta oldu normalde tavşan uykusu var bende ama neden hissetmedim 🤔